Снимка: iStock/Mykola Sosiukin

Лятото е на прага ни. Времето става по-топло и слънчево, дните са по-дълги, можем да излизаме повече и всеки се вълнува за това, което предстои през топлия сезон. Във въздуха сякаш има една магия сега. Кой ще е най-щастливият ви летен ден? Ето прогнозата на "Parade".

Овен - 11-и юли
 
Тогава планетата на любовта Венера влиза в Лъв и носи на Овните страст, вълнения, трепети, интересни събития. Романтиката и любовта са на фокус. Тези зодии стават по-уверени, магнетични и е трудно някои да им устои. Излъчват чар, стават център на вниманието и ще имат много ухажори. Ще се забавляват, но и ще намерят лоялен човек.

Телец - 8-и юни
 
Марс влиза в Телец тогава. Това позволява на тези зодии да започнат да работят по желанията си, да предприемат стъпки, да действат. Уверени са, излъчват супер енергия и сякаш нищо не може да ги разклати. Имат ясна визия какво искат да постигнат през тази година и сега е време да започнат да правят планове за действие, които ще им помогнат да сбъднат мечтите си.
 
Близнаци - 6-и юни
 
Тогава има новолуние в техния знак. И Близнаците имат мисия - да открият повече за себе си, да покажат новото си аз. Новолунието е време за ново начало, свежест, а и Юпитер е в Близнаци. Тези зодии получават повече вдъхновение, подобряват комуникационните си умеия, както и социалните си умения. Прекрасен ден да се запознаят с нови хора, да излизат, да изпъкнат, да покажат себе си. Нека новото приключение започне!
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase